Meer dan honderd miljoen beelden, honderdduizenden downloads, duizenden eindgebruikers en tevreden beheerders bij uiteenlopende klanten.
We hebben de ervaring, de kennis en de middelen.
Geen limiet aan het aantal gebruikers, beheerders, downloads, beelden, etc.
Support is menselijk, geen ticketingsysteem.
Regelmatig automatische updates en uitbreidingen.
Voor communicatie-afdelingen, organisatie-brede beeldbanken en commerciële toepassingen
Modulair systeem begin eenvoudig, breid later eventueel uit.

Over Picture Pack

Picture Pack is een beeldbank

Een beeldbank, ontworpen met het oog op grotere collecties en professionele gebruikers. Picture Pack is volledig webbased en vereist dan ook geen installatie van software bij de beheerders of eindgebruikers. Met alleen een webbrowser kunnen alle taken worden uitgevoerd.

Modulair en flexibel

Picture Pack moet optimaal aansluiten op een organisatie, collectie en manier van werken - niet andersom. Daarom kan de applicatie middels een groot aantal modules worden aangepast. Ook zijn er talloze instellingen waarmee wij ervoor kunnen zorgen dat de meest-uiteenlopende wensen goed beantwoord worden.

Ook voor relatief kleine collecties

Laat je niet afschrikken door de namen van de grote fotobureaus die Picture Pack gebruiken, de meeste klanten van ons hebben relatief kleine collecties. Uiteenlopend van enkele honderd tot een paar duizend beelden.

Website, standaard of volledig op maat

Eindgebruikers zoals klanten, collega's, andere bedrijven, etc, gebruiken de website om beelden te vinden, te downloaden of aan te vragen. De website kan volledig op maat gemaakt worden. Zowel wat ontwerp als functionaliteit betreft. Maar we hebben ook standaard-websites die ingezet kunnen worden.

En commercieel inzetbaar

Een van de sterke punten van Picture Pack is dat het in zijn meest-uitgebreide vorm moeiteloos het beheer van een commerciële collectie toelaat. Dat is niet voor niets zo: het is in de wereld van de fotobureau's waar de wortels van Picture Pack liggen.

We hebben de ervaring, de kennis en de middelen.

Gestart in 1996, nu met meer dan dertig miljoen beelden, honderden miljoenen trefwoordkoppelingen, duizenden eindgebruikers, honderdduizenden downloads en tevreden beheerders bij uiteenlopende klanten.

Modules

Picture groups

Misschien wel de belangrijkste module van Picture Pack: wie mag welke beelden zien en/of downloaden. Je kan beelden voor de pers bijvoorbeeld voor iedereen toegankelijk maken, maar portretten alleen voor de directie en afdeling communicatie. Of rechtenvrije beelden kunnen voor bepaalde eindgebruikers altijd downloadbaar zijn.

Multilanguage

Picture Pack kan in twee of meer talen functioneren. Daarbij kan je nog kiezen voor meertaligheid in de metadata en/of meertaligheid in de interface.

Video

Naast beeld en documenten (doc,pdf,psd,ai,etc) kan Picture Pack ook video importeren. De speciale module slaat video-specifieke informatie (frame rate, e.d.) op. Video kan in klein- en previewformaat worden afgespeeld.

Picture availability

Kies wanneer je de status van je beelden automatisch wilt aanpassen. Zorg ervoor dat beelden na een ingestelde datum inactief, actief of verwijderd worden.

SourceOffice

Geef je fotografen beperkt toegang tot het beheer. Zij zien alleen hun eigen beelden en kunnen zelf nieuwe beelden uploaden en voorzien van metadata. Dat scheelt weer veel tijd voor jouw organisatie.

En nog veel meer

Dit was een kleine greep uit de meer dan 40 modules die wij kunnen inzetten om je Picture Pack volledig naar wens te maken.

Maatwerk

Omdat iMedia Picture Pack in-huis heeft ontwikkeld, is er altijd de mogelijkheid dat we je een oplossing volledig op maat bieden.

Onze klanten

Er zijn op dit moment ongeveer 80+ organisaties die gebruik maken van Picture Pack. Bedrijven van verschillende groottes en samenstellingen. Iedereen gebruikt Picture Pack op zijn manier.

Laden...

Overheid / Gemeenten

CBS
Gemeente Arnhem
Gemeente Best
Gemeente Den Haag
Gemeente Haarlemmermeer
Gemeente Leeuwarden
Gemeente Rijswijk
Gemeente Rotterdam
Gemeente Soest
Gemeente Tilburg
Gemeente Waalwijk
Gemeente Zaanstad
Gemeente Zeist
Hoogheemraadschap Delfland
Holland Boven Amsterdam
Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC)
Provincie Friesland
Provincie Gelderland
Provincie Noord-Brabant
Provincie Zeeland
Provincie Zuid-Holland
Visit Wadden
Veiligheidsregio Fryslan
Wetterskip Fryslan

Commercieel

1000 illustraties
ASR
B en U International Picture Service
High Resolution Agency (RU)
Isosport
KPN
Leisure Content
PSV
Reed Business Media
RU Footage (RU)
Syngenta Flowers
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Onderwijs

Avans Hogeschool
Gemeentemuseum Den Haag
Open Universiteit
ROC Friese Poort
Technische Universiteit Eindhoven
Universiteit Utrecht

Woningcooporaties

Eigen Haard
Pré Wonen
Staedion
Wonen Limburg
ymere

Gezondheidszorg

SBA
Groene Hart Ziekenhuis
Utrechts Medisch Centrum
UZ-Leuven (België)

Overige

Dorcas
Eurail
Hivos
Nationaal Restauratiefonds
Nationaal Groenfonds
Postcode Loterij
Staatsbosbeheer
Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten
Waddenvereniging

Vraag demo aan

Wij begrijpen dat je wilt zien hoe Picture Pack er van binnen uitziet. Wij kunnen daarom een demo-omgeving voor je klaarzetten. Vul onderstaand formulier volledig in en wij nemen contact met je op voor een demo.Neem contact op

Neem contact met ons op als je vragen hebt over Picture Pack of als je wilt dat we een demo voor je klaarzetten.

Picture Pack | iMedia bv
Zwaardstraat 16
2584 TX Den Haag
t +31(0)70 221 01 44
info@picturepack.com

download privacy statement (pdf)